Verzenden & retourneren

VERZENDEN

We verzenden alle pakketjes in België en Nederland met Bpost. Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Bpost voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres, woonplaatsgegevens, mailadres met Bpost delen. Bpost gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.
 
De pakketjes worden steeds verzonden naar het thuisadres. Een gratis verzendservice bieden wij aan vanaf 100 euro.  Wanneer de bestelling is verzonden, zal u een verzendbevestiging ontvangen.

Tarief België: 4.95 euro

Tarief Nederland: 8 euro

Pakketjes worden binnen 2 à 4 werkdagen (uitzondering zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen) thuis geleverd na het plaatsen van de bestelling en het afronden van de betaling. Uiteraard streven we naar vlugge levering!

 

OPHALEN PERSOONLIJK TE BRUGGE SINT-PIETERS

Afhaling te brugge kan gerust na contact via [email protected], facebook, instagram of whatsapp 0478698507. U kiest de optie bij check out ophalen. 

 

SAMENVOEGEN MET VORIG ORDER

Deze optie kan ook in de checkout als je je order bij je vorige bestelling wil plaatsen. Zo worden er geen dubbele verzendingskosten aangerekend. 

 

RETOURNEREN

We hopen uiteraard dat je aankoop in de smaak valt! Maar niet helemaal tevreden, Geen probleem. Je kan je bestelling binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst retour zenden op eigen kosten.

Belangrijk!

We kunnen enkel kleding, schoenen en accessoires terugbetalen die ongedragen en ongewassen zijn maar die zich ook in een perfecte staat bevinden. Alle labels moeten er aan hangen. We geven de voorkeur om de kledij terug te zenden in de verzendzak mooi dicht gesloten. We kunnen enkel retour terugbetalen die we binnen de 14 dagen ontvangen.

Welke producten kun je niet retourneren?

  • Om hygiënische redenen nemen we geen juwelen en haaraccessoires retour.
  • Kleding, schoenen en accessoires in sales of desbetreffende korting code

Hoe retourneren?

  • Bpost.
  • Laat ons weten wat je wil retourneren en waarom.
  • Stuur een e-mail met je naam & ordernummer naar [email protected] waarin je aangeeft welke items je retour wil sturen.
  • Via de website van Bpost kun je zelf voordelig een retourlabel aanmaken. Verstuur het pakketje binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst terug naar So-Fine, Sint-Pietersgroenestraat 65, 8000 Brugge
  • Of wanneer U het pakket met optie ophalen heeft gekozen, kan u gerust ook retour doen aan huis. Gelieve ook steeds eerst contact op te nemen om af te spreken. Dit via [email protected]/ messenger/instagram/ whatsapp 0478698507/

Omruiling of terugbetaling?

  • Van zodra we de producten ontvangen en gecontroleerd hebben, storten wij in geval van terugbetaling binnen de 7 dagen na ontvangst het terug te betalen bedrag terug. De terugbetaling gebeurt door via de rekening of kaart waarmee de betaling werd uitgevoerd. In ieder geval moet het bedrag binnen de 14 dagen weer op je rekening staan. Indien dat niet zo is, stuur ons dan even een mailtje op [email protected] 
  • In geval van omruiling dien je zelf het nieuwe item te bestellen in de webshop.